Fisheye部落

實話實說唔老作;可以講心唔講金
Joan

Re: Fisheye部落

文章 Joan »

新界有限多地方我都未去過,我會趁假期到元朗(http://www.go2yl.com/)走走。

Fisheye

文章 Fisheye »

看來今年, 多了朋友留港活動, 各式各樣.... 香港的聖誕節好熱鬧 !!!!

Fisheye

文章標題 : 聖誕節作品一

圖檔

Fisheye

聖誕節作品二

Merry X'mas and Happy New Year - Wish you have Good Health

聖誕節來臨了, 好彩我的大感冒亦接近好了7~8成, 唔係病中過節, 好似與開心愉快的節日格格不入.

今次感冒來得很快很狼, 病到床都起唔倒, 心情太受影響.... 原打算與朋友一起去影燈色, 可惜全身冇力, 行路都見頭暈, 看來又要等多一年. 是否因為打算聖誕節才在家休息, 所以反而令到自己有個想法 "死撐", 撐到身體爆煲. 都好, 等我知 - 身體要休息是日常均衡做, 唔係可以有後補.

聖誕燈色相影唔到, 在休息無聊中, 劃了幾張充任先
圖檔 圖檔

Fisheye

2009 Happy New Year

祝各位姊妹,

身體健康, 青春美麗, 人比花艷 :P

圖檔

Fisheye

春天來了

剛看到 Amy 推介有機蘆薈蜜..... 與植物需要天然水來滋養有異曲同工之妙 :lol: :lol: :lol:

圖檔

張慧儀
聯繫:

文章 張慧儀 »

Fisheye,好耐冇見啦,您好嗎?
近排有啲乜嘢萌生左出嚟呀? 8)

Fisheye

迎春花

今年訂為健康年, 養好身體如花美艷 :oops: :oops:

圖檔

回覆文章