81 甜蜜蜜斷食工程 Wellness Project

愛惜自己 - 活出彩虹
張慧儀
聯繫:

226 甜蜜蜜斷食2015 Wellness Project 2015

文章 張慧儀 »

教練話,人老到咁上下就唔適宜斷食…

我望望自己,剛剛慶祝完五十幾歲生日,都唔知算唔算「老到咁上下」,適唔適宜斷食。
今年好可能係我最後一年斷食。
橫掂最後一次,不如做大佢啦!

若然今次斷食期間死唔去,我會喺補食期完結之後開個講解會,同大家共享下箇中嘅甜酸苦辣。

斷食期間會浮現一啲平時我唔敢、唔想、唔願或者唔會做嘅事物出嚟,要我面對。
唔少困擾得我好交關嘅嘢,我會等斷食後先下決定;至今,未曾有一次令我失望。
您地個個都年輕過我起碼廿幾年,袋住我呢個頗為全面嘅淨心淨體方案返去看下門口都好喎。

我打算由減食期開始,公開我每日嘅內心轉變同過程,同場可能會加載教練嘅輔導。
歡迎大家步進我嘅甜蜜蜜斷食旅程,與我共享沿途風光。

圖檔
.
甜蜜蜜斷食工作坊
甜蜜蜜斷食 2014

張慧儀
聯繫:

Re: 81 甜蜜蜜斷食工程 Wellness Project

文章 張慧儀 »

圖檔

甜蜜蜜斷食.2015: 減食第一天

張慧儀
聯繫:

Re: 81 甜蜜蜜斷食工程 Wellness Project

文章 張慧儀 »

甜蜜蜜斷食.2015: 減食第二天

張慧儀
聯繫:

文章 張慧儀 »

甜蜜蜜斷食.2015: 減食第三天

張慧儀
聯繫:

文章 張慧儀 »

甜蜜蜜斷食.2015: 減食第四天

張慧儀
聯繫:

文章 張慧儀 »

甜蜜蜜斷食.2015: 減食第五天

張慧儀
聯繫:

文章 張慧儀 »

甜蜜蜜斷食.2015: 減食第六天

張慧儀
聯繫:

文章 張慧儀 »

甜蜜蜜斷食.2015: 減食第七天

張慧儀
聯繫:

文章 張慧儀 »

甜蜜蜜斷食.2015: 斷食第一天

張慧儀
聯繫:

文章 張慧儀 »

甜蜜蜜斷食.2015: 斷食第二天

回覆文章